پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سبک زندگی :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle Tue, 16 Jul 2019 18:53:32 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Tue, 16 Jul 2019 18:53:32 GMT سبک زندگی 60 فواید عجیب عصاره آلوئه ورا برای سلامت مو و پوست سر http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163151/ به گزارش ستاره ها به نقل از عصرایران، فواید عصاره آلوئه ورا برای مو و پوست سر تنها بخشی از فواید سلامت جالب توجه این گیاه هستند. پرورش آلوئه ورا در خانه نیز امکان پذیر است، از این رو می توانید همواره به عصاره و ژل تازه این گیاه دسترسی داشته باشید و به شیوه ای طبیعی و ارگانیک از مو و پوست خود مراقبت کنید. به گزارش "ارگانیک فکتس"، آلوئه ورا فواید سلامت مختلفی را ارائه می کند که از کاهش سطوح قند خون تا کاهش چین و چروک های پوست را شامل می شوند. همچنین، نباید از خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی این گیاه غافل شد. اما چرا باید از عصاره آلوئه ورا برای موی خود استفاده کنید؟ در ادامه با برخی فواید این ماده برای مو، پوست سر و سلامت کلی بدن بیشتر آشنا می شویم. تقویت سلامت پوست سر سلامت پوست سر عاملی کلیدی در ظاهر سالم و زیبای موی سر است. به واسطه عوامل متعدد درونی و بیرونی، پوست سر می تواند خشکی، شوره، جوش ها و شرایط دیگر را تجربه کند. آلوئه ورا به تنهایی یا در ترکیب با مواد دیگر می تواند برای مقابله با این قبیل شرایط استفاده شود. تقویت رشد مو با تقویت سلامت پوست سر، عصاره آلوئه ورا می تواند رشد سالم مو را نیز تشویق کند. این مساله به ویژه اگر با مشکلات رویش مو ناشی از آلودگی یا انباشت مواد شیمیایی مواجه هستید می تواند مفید باشد. جوان سازی و تقویت سلامت پوست سر به رشد سالم‌تر مو نیز منجر خواهد شد. پیشگیری از ریزش مو عصاره آلوئه ورا نه تنها می تواند رشد سالم مو را تقویت کند، بلکه در حفظ مو و پیشگیری از ریزش مو نیز موثر است. آلوئه ورا به حفظ رطوبت مو و پوست سر کمک می کند. حفظ سطح متعادل pH آلوئه ورا به حفظ pH در محدوده 4.5 کمک می کند. وضعیت سالم pH برای مو و پوست سر 5.5 است، در شرایطی که برای ساقه مو 3.6 است. با توجه به قرارگیری در بین این دو محدوده، آلوئه ورا می تواند تعادل سالم pH را حفظ کند. کمک به گذار طبیعی مو آلوئه ورا ممکن است رسوبات سلول های مرده پوست و سبوم (چربی پوست) را از بین ببرد که فضا را برای سلول های پوست جدید و رشد موی سالم‌تر فراهم می کند. محصولی طبیعی عصاره یا ژل آلوئه ورا محصولی کاملا طبیعی است. نه تنها مصرف خوراکی آن بی خطر است، بلکه فواید مختلفی نیز ارائه می کند. با در نظر گرفتن این مساله، استفاده موضعی از آلوئه ورا برای بهبود و تقویت سلامت پوست و مو نیز بسیار امن است. در شرایطی که محصولات بسته بندی شده آلوئه ورا در بازار وجود دارند، شما همواره می توانید از برگ های طبیعی آلوئه ورا در خانه استفاده کنید. پاکسازی و تصفیه در کتابی درباره درمان های گیاهی یونانی در گذشته های دور، به این نکته اشاره شده است که مصرف آلوئه ورا اثر پاک کننده برای معده دارد. همچنین، این محصول برای تسکین یبوست نیز مفید است، از این رو، گزینه ای مفید برای سمزدایی بدن در نظر گرفته می شود. از پیامدهای مثبت سمزدایی می توان به شرایط بهتر پوست و مو اشاره کرد. محافظت از پوست و پوست سر استفاده موضعی و همچنین مصرف خوراکی عصاره آلوئه ورا می تواند برای پوست، از جمله پوست سر مفید باشد. در اوایل دهه 1700 کشف شد که آلوئه ورا برای درمان بیماری ها و جراحات پوستی مفید است. افزون بر این، آلوئه ورا اثر آرام بخش دارد و به عنوان یک سفت کننده و همچنین مرطوب کننده عمل می کنند. گفته شده است که آلوئه ورا به بهبود آکنه و چین و چروک های پوست نیز کمک می کند. چگونه از آلوئه ورا برای مو استفاده کنیم؟ شما می توانید عصاره آلوئه ورا به روش های مختلف و با توجه به نیازهای خود به روتین خودمراقبتی خود اضافه کنید. درمان پیش از شستشو عصاره یا ژل آلوئه ورا گزینه ای مناسب برای پیش شستشوی مو است. حدود نیم ساعت پیش از زمانی که قصد دارید موی خود را بشویید، ریشه های مو و اندکی از ساقه مو را به آرامی با عصاره آلوئه ورا ماساژ دهید. این می تواند به عنوان یک عامل محافظ و همچنین روتین درمان برای خشکی پوست سر و شوره سر استفاده شود. زمانی که از این روش استفاده می کنید، می توانید موی خود را بدون استفاده از شامپو و تنها با آب نیز شستشو دهید. محصول زیبایی عصاره آلوئه ورا را به راحتی می توانید به عنوان یک ژل حالت دهنده استفاده کنید. این گزینه ای فوق العاده است زیرا می توانید از ژل های تجاری حاوی مواد شیمیایی مختلف که می توانند به ساختار شیمیایی مو آسیب برسانند، پرهیز کنید. عصاره آلوئه ورا گزینه ای مناسب برای افرادی با موهای فرفری و موجدار نیز است. نرم کننده عصاره آلوئه ورا به عنوان یک نرم کننده نیز قابل استفاده است. برای استفاده در این زمینه، عصاره آلوئه ورا را با مقداری آبلیمو ترکیب کنید. پس از شستشوی سر با شامپو و آبکشی، از این ترکیب استفاده کرده و پس از گذشت چهار تا پنج دقیقه موی خود را با آب بشویید. ماده افزودنی عصاره آلوئه ورا یک ماده افزودنی سالم به شامپو و نرم کننده ای است که به طور منظم استفاده می کنید. اگر دارای پوست سر حساس و موی نازک هستید، این روش را امتحان کنید. عصاره آلوئه ورا به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده در برخی از شامپوها و نرم کننده ها نیز استفاده می شود. ماسک مو ماسک های مو گزینه ای تغذیه کننده هستند. شما می توانید از موادی مانند آلوئه ورا، تخم مرغ، سرکه سیب، ماست، دانه های شنبلیله، و روغن هایی مانند روغن نارگیل برای تهیه ماسک مو استفاده کنید. با توجه به ترکیب استفاده شده، ماسک های مو می توانند فواید مختلفی ارائه کنند. اسپری نرم کننده شما می توانید با ترکیب عصاره آلوئه ورا با آب و روغن نارگیل یا روغن زیتون یک نرم کننده موی دست ساز تهیه کرده و با ریختن آن در یک بطری اسپری حتی در حال حرکت نیز از آن استفاده کنید. نوشیدن برای تقویت مو و پوست سر خود استفاده موضعی از عصاره آلوئه ورا تنها گزینه موجود نیست و خوردن آن نیز می تواند مفید باشد. با مصرف مقدار کمی عصاره آلوئه ورا هنگام صبح آغاز کرده و به تدریج با توجه به نیازهای خود میزان مصرف را تنظیم کنید. چگونه عصاره آلوئه ورا را برای مو آماده کنیم؟ اگر به برگ آلوئه ورای تازه دسترسی ندارید، محصولات بسته بندی شده مختلفی برای خرید در بازار وجود دارند. با این وجود، بهترین گزینه استفاده از برگ تازه آلوئه ورا است. عصاره آلوئه ورا برای مو مواد تشکیل دهنده: یک برگ آلوئه ورا دستورالعمل: برای تهیه عصاره، از یک برگ گیاه آلوئه ورا استفاده کنید. اگر آن را از گیاه جدا کرده اید به خوبی شسته و از سمت صاف پوست برگ را بکنید. درون برگ ژلی شفاف، سفید و چسبنده وجود دارد. ژل را در یک ظرف بریزید. تکه های ژل همانند توده هایی چسبنده به نظر می رسند. شما می توانید آن را به صورت دستی یا با کمک یک دستگاه مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود. اگر قصد استفاده در آینده را دارید، عصاره آلوئه ورا را در یخچال نگهداری کنید، اما استفاده از آن به صورت تازه توصیه شده است.   ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 13:58:11 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163151/ دلیل خشکی لب‌ها http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163156/ به گزارش ستاره ها به نقل از عصر ایران،مشکل خشکی لب ها، به ویژه در زمان هایی خاص، شرایطی بسیار شایع در جهان است. خشکی لب ها نه تنها آزار دهنده است، بلکه می تواند موجب درد و ناراحتی نیز شود. این شرایط به واسطه بروز ترک ها، قرمزی، خشکی و افزایش حساسیت به لمس و پوسته پوسته شدن پوست لب تعریف می شود. شاید پرهیز از مواجهه با این شرایط دشوار به نظر برسد، اما به واقع این گونه نیست. با مد نظر قرار دادن یک سری نکته ها که به راحتی قابل انجام هستند می توان از خشکی لب ها پیشگیری کرد. به گزارش "نیو هلث ادوایزر"، احساس خشکی در لب ها ناراحت کننده است، اما شرایط زمانی وخیم می شود که علائم دیگر مانند ترک ها، پوسته پوسته شدن و درد نیز با این احساس همراه می شوند. عوامل بسیاری می توانند بر خشکی و ترک خوردن لب ها تاثیرگذار باشند. در ادامه با محرک های اصلی در این زمینه بیشتر آشنا می شویم. کم آبی بدن کم آبی بدن یکی از دلایل شایع خشکی لب ها محسوب می شود. لب ها همانند دیگر قسمت های پوست دارای غدد سباسه نیستند، از این رو، احتمال بیشتری دارد رطوبت از دست دهند. خشکی هوا، احتمال مواجهه با خشکی لب ها را افزایش می دهد. شما نباید برای تامین آب مورد نیاز بدن خود در انتظار بروز احساس تشنگی باشید. تشنگی از نشانه های پایانی کم آبی بدن محسوب می شود، از این رو، حداقل هشت لیوان آب در روز مصرف کنید تا از هیدارته نگه داشتن بدن اطمینان حاصل شود. لیسیدن لب ها افراد بسیاری عادت به لیسیدن مکرر لب های خود دارند که این کار می تواند موجب خشکی لب ها یا تشدید این شرایط شود. پوشش بزاق تنها برای چند ثانیه موثر است و با بخار شدن آب، خشکی لب ها بار دیگر ظاهر می شود. افزون بر این، زمانی که آب موجود در بزاق بخار می شود، لب ها رطوبت بیشتری از دست خواهند داد، از این رو، خشکی آنها تشدید می شود. فقدان محافظت فقدان اقدامات محافظ و پیشگیرانه ممکن است دلیل خشکی لب های شما باشد. در موارد زیر، شما باید محافظت از لب های خود را جدی‌تر بگیرید: آب و هوای سرد: باد سرد و خشک موجب خشکی و ترک خوردگی لب ها می شود. بر همین اساس، از لب ها خود در آب و هوای سرد محافظت کنید. آب و هوای داغ: در تابستان، آب و هوای داغ و وزش باد خشک شرایطی شایع است. افزون بر این، عوامل دیگری مانند افزایش مواجهه با نور خورشید و مصرف نوشیدنی هایی که موجب کم آبی بدن می شوند، مانند نوشیدنی های دارای الکل و کافئین، احتمال خشکی لب ها را افزایش می دهند. بر همین اساس، در تابستان نیز به خوبی از لب ها خود محافظت کنید. حضور طولانی مدت در فضای باز: مواجهه طولانی مدت با باد، سرما، و گرما، در کنار انجام فعالیت های ورزشی شدید می توانند احتمال خشکی لب ها را افزایش دهند. عدم محافظت کافی از لب ها در این شرایط بی تردید به خشکی شدید آنها منجر خواهد شد. محرک ها برخی خمیردندان ها حاوی ماده ای محرک برای لب ها هستند که می تواند موجب خشکی آنها شود. این ماده سدیم لوریل سولفات نام دارد. از خمیردندان های حاوی این ماده پرهیز کنید. برخی اسید میوه ها، به ویژه میوه های مرکبات، نیز می توانند موجب تحریک لب ها شوند. همچنین، سینامیت های مورد استفاده در برخی آدامس ها، شیرینی ها یا خمیردندان ها نیز می توانند لب ها را تحریک کنند. در این موارد، پیش از خرید به مواد تشکیل دهنده روی برچسب محصول توجه کنید. آلرژی ها برخی آلرژی ها ممکن است با خشکی لب ها همراه باشند که از آن جمله می توان به آلرژی به کبالت و نیکل اشاره کرد. گایازولن موجود در برخی خمیردندان ها یا پروپیل گالات یا فنیل سالیسیلات موجود در برخی رژ لب ها نیز می توانند موجب تحریک و آلرژی شوند. از خمیردندان ها و رژلب های حاوی این مواد پرهیز کنید. برخی مواد تشکیل دهنده غذایی، مانند رنگ های غذایی نیز می توانند موجب آلرژی و خشکی لب ها شوند. اگر درباره عامل بروز آلرژی مطمئن نیستید به پزشک مراجعه کنید. نفس کشیدن از راه دهان زمانی که از راه دهان تنفس می کنید، لب ها با هوای بیشتری در تماس هستند، از این رو، خشکی لب ها به راحتی رخ خواهد داد. برخی شرایط و بیماری ها مانند آپنه خواب، سینوزیت و سرماخوردگی ممکن است موجب تنفس از راه دهان شوند. در این موارد، برای بررسی دقیق شرایط و انتخاب روش درمان باید به پزشک مراجعه کنید. داروها برخی داروهای مورد استفاده برای درمان افسردگی، اضطراب، درد، آکنه شدید، سرماخوردگی و آلرژی های بینی اغلب به عنوان یک عارضه جانبی موجب خشکی لب ها می شوند. اگر درباره وقوع خشکی لب ها به واسطه مصرف داروها شک دارید، با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید. دلایل کمتر شایع ممکن است مواردی که در بالا به آنها اشاره شد، دلیل خشکی لب ها نباشند و این پرسش را با خود مطرح کنید که دلیل اصلی بروز خشکی لب ها چه چیزی است. دلایل دیگری نیز می توانند موجب خشکی لب ها شوند که شیوع کمتری دارند و از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: - کمبود ویتامین B12 - کمبود نیاسین. موجب بروز ترک به ویژه در گوشه های دهان می شود. - عفونت مخمری - هایپرویتامینوز A - دیابت - برخی اختلالات خونی، مانند بیماری کاوازاکی - سندرم شوگرن. یک بیماری خودایمنی که موجب علائم مختلف از جمله خشکی لب ها می شود. - ماکروسیتوز. شرایطی که به واسطه افزایش اندازه سلول های خونی تعریف می شود. - بیماری های منتقله از راه جنسی، مانند ایدز نکاتی برای درمان خشکی لب ها انتخاب درست محصولات مراقبت از لب محصولی مناسب را برای لب ها خود انتخاب کنید. پیش از خرید بالم لب درباره وضعیت خود فکر کنید. اگر باید زمانی زیادی را در فضای باز سپری کنید، محصولی ضد آفتاب را انتخاب کنید. اگر مدتیست که با مشکل ترک خوردگی لب ها مواجه هستید، بالم لب حاوی کره کاکائو یا دیگر مواد مغذی را خریداری کنید. اگر لب های شما ظاهری ناسالم دارند، محصولاتی که می توانند شادابی و ظاهر سالم را به لب های شما بازگردانند را انتخاب کنید. استفاده از یک دستگاه مرطوب کننده هوا هنگام شب برای حفظ رطوبت هوا بین 30 تا 50 درصد هنگام شب می توانید از یک دستگاه مرطوب کننده هوا استفاده کنید که گزینه ای ایده آل برای فصل زمستان نیز محسوب می شود. از این طریق، شما رطوبت هوا را افزایش خواهید داد که می تواند از خشکی لب ها پیشگیری کند. استفاده از یک لوسیون پوست استفاده از یک لوسیون پوست به ایجاد یک لایه رطوبت کمک می کند، از این رو، می تواند در پیشگیری و درمان مشکل خشکی لب ها نقش داشته باشد. به طور خاص، لوسیون های پوست حاوی ویتامین E، روغن نارگیل و کره شیا گزینه های بهتری هستند. پرهیز از برخی غذاها برای پیشگیری از خشکی لب ها بهتر است غذاهای سرشار از اسید یا محرک های دیگر را مصرف نکنید. به عنوان مثال، گوجه فرنگی یک محصول بسیار اسیدی است، از این رو، اگر به طور مکرر با خشکی لب های خود مواجه می شوید از مصرف آن پرهیز کنید. از دیگر محرک های غذایی می توان به فلفل ها، پوست انبه و سس ها اشاره کرد که باید آنها را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 14:44:57 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163156/ پیشگیری از بازگشت سنگ کلیه با مصرف «خربزه» و «گوجه فرنگی» http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163147/ به گزارش ستاره ها به نقل از فارس،سپیده دولتی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص سنگ کلیه گفت: سنگ کلیه به ذرات کوچک و سختی در کلیه تشکیل می‌شوند گفته می‌شود که بیشتر در دهه‌های چهارم و پنجم زندگی فرد را درگیر می‌کند. باید توجه داشت کسانی که سابقه خانوادگی کلیه دارند ۲ برابر دیگر افراد در معرض ابتلا به سنگ کلیه هستند. افزایش چاقی، دیابت و سندرم متابولیک ، مصرف ناکافی مایعات به خصوص آب و تاخیر در تخلیه مثانه می تواند احتمال ایجاد سنگ کلیه را افزایش دهند. وی افزود: طبق آمار سنگ‌های کلسیمی شایعترین نوع سنگ‌های کلیوی هستند. ۶۰ % سنگ‌های کلیوی از نوع اگزالات کلسیم هستند و مابقی سنگ‌های اسیداوریکی ،استراویتی و سنگ‌های سیستینی هستند. افرادی که درگیر سنگ کلیه از نوع کلسیمی می‌شوند میزان دفع کلسیم از ادرار این افراد بسیار افزایش می‌یابد که علت این امر می تواند بیماری های مربوط به غده پاراتیروئید و تیروئید ، افزایش دریافت بیش از نیاز ویتامین دی ، مصرف زیاد دارو های کورتون و .. باشد. دولتی با بیان این که توجه به این نکته مهم است که تغذیه درمانی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری داشته باشد عنوان کرد: تا چند سال پیش به بیماران مبتلا به سنگ کلیه از نوع کلسیمی توصیه می‌کردند که مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم مثل لبنیات را محدود کنند اما باید توجه داشت که محدودیت مصرف کلسیم می‌تواند در دراز مدت باعث کاهش تراکم استخوان و افزایش خطر شکستگی استخوان‌ها در این افراد شود. بنا براین توصیه می‌شود به هیچ عنوان این افراد مصرف مواد غذایی لبنیات خود را محدود نکنند. اگر هم به هر دلیلی باید از مکمل کلسیم استفاده کنند توجه داشته باشند که مکمل‌های کلسیم همراه غذا مصرف شود و در طول روز مایعات زیادی به خصوص آب مصرف شود تا از رسوب آن در کلیه پیشگیری شود. کارشناس دفتر بهبود تغذیه ادامه داد: یک نوع دیگر از سنگ‌های کلیه سنگ‌های اگزالاتی هستند که در این نوع سنگ میزان دفع اگزالات از ادرار افزایش می‌یابد. احتمال ایجاد این نوع سنگ کلیه در افراد دچار بیماری‌های التهابی روده یا افرادی که به دلیل کاهش وزن جراحی‌های بای پس معده انجام می‌دهند دیده می‌شود. همچنین کمبود ویتامین B۶ و مصرف بیش از اندازه ویتامین C می تواند خطر این نوع سنگ را افزایش دهد. وی تاکید کرد: توصیه های غذایی برای کاهش اگزالات ادرار شامل مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک مثل ماست و دوغ حاوی پروبیوتیک، کاهش مصرف مواد غذایی حاوی اگزالات ، مصرف همزمان غذای غنی از کلسیم و یا مکمل کلسیم با مواد غذایی حاوی اگزالات جهت کاهش جذب اگزالات و مصرف چای با شیر است. همچنین افراد دچار سنگ کلیه اگزالاتی باید مصرف شکلات، ریواس، غلات کامل، مغز های آجیل، انواع چای ( سیاه و سبز)، توت فرنگی ، چغندر را محدود کنند. دولتی با اشاره به اینکه مصرف خربزه ، آب گوجه فرنگی و آب پرتقال می‌تواند از عود سنگ در افرادی که کلیه آنها سنگ ساز است کمک کننده باشد اظهار داشت: در کل برای پیشگیری و عود سنگ کلیه به تمامی افراد توصیه می‌شود که از مصرف زیاد پروتئین‌های حیوانی مثل گوشت به خصوص گوشت قرمز، تخم مرغ و نمک پرهیز کنند و حداقل ۶ لیوان آب در طی روز مصرف کنند. دولتی افزود: نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف فروکتوز با خطر ابتلا به سنگ کلیه ارتباط مثبتی دارد و افزایش مصرف میوه و سبزی به منظور افزایش مصرف پتاسیم توصیه می‌شود، اما به دلیل محتوای فروکتوز میوه ، تاکید بیشتر بر سبزیجات است همچنین باید توجه داشت که در حال حاضر صنایع غذایی به خصوص نوشیدنی‌ها مثل نوشابه‌ها و انواع ماءالشعیر از شربت فروکتوز به جای شکر برای شیرین کردن استفاده می‌کنند که افراد دچار سنگ کلیه از نوع کلسیمی و اگزالاتی باید دقت کنند و مصرف این نوع نوشیدنی ها را محدود کنند. وی خاطر نشان کرد: در نهایت باید این نکته را به خاطر داشته باشید که چاقی مادر بیماری‌هاست و در ایجاد سنگ کلیه چاقی ، قوی‌ترین پیشگویی کننده عود سنگ درافرادی که است که سابقه سنگ کلیه داشتند و می‌تواند احتمال ایجاد سنگ را در افرادی هم که سابقه نداشته اند افزایش دهد. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 13:25:10 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163147/ ارتباط مصرف فیبر در دوره بارداری و کاهش ابتلای نوزاد به آلرژی http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163085/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، مطالعات نشان داده است پره اکلامپسی در دوره بارداری می‌تواند منجر به بروز آلرژی و بیماری‌های خودایمنی در نوزادان در سنین بالاتر شود. «رالف نانان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی، در این باره می‌گوید: «ارتباط بین رژیم غذایی و پره اکلامپسی ناشی از وجود استات است، ترکیب تولیدشده در باکتری‌های روده مادر که در پی فرآوری فیبر بوجود می‌آید.» در حال حاضر پره اکلامپسی در بالغ از ۱۰ درصد بارداری‌ها روی می‌دهد و علائم آن شامل فشارخون بالا، وجود پروتئین در ادرار مادر و ورم کردن شدید مادر است که عمدتاً منجر به زایمان زودهنگام می‌شود. نانان در ادامه می‌افزاید: «ما در بررسی‌های خود دریافتیم مادران مبتلا به پره اکلامپسی در مقایسه با مادران سالم دارای میزان بسیار کم استات هستند.» وی اذعان می‌کند: «نوزادان حاصل از بارداری‌های دچار پره اکلامپسی دارای غده تیموس کوچک‌تری هستند. این غده در قسمت جلو و بالای قلب قرار دارد که جزو دستگاه ایمنی محسوب می‌شود. مهم‌ترین فعالیت این غده تولید لنفوسیت تی است.» به گفته نانان، «غده تیموس یک عضو ایمنی بسیار حائز اهمیت است چراکه سلول‌های تولید می‌کند که از ابتلاء به آلرژی‌ها و بیماری‌های خودایمنی پیشگیری می‌نماید.» براساس این تحقیق، محققان توصیه می‌کنند زنان باردار رژیم غذایی مملو از غذاهای گیاهی و فرآوری نشده داشته باشند که بسیار برای سلامت شأن مفید است. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 05:55:03 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163085/ ۴۰ درصد افراد بالای ۴۰ سال کشور کبد چرب دارند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163097/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، امیر انوشیروانی، در آستانه برگزاری همایش روز جهانی هپاتیت، اظهارداشت: این همایش ششم مرداد ۹۸ همزمان با بسیاری از کشورهای جهان، در تهران برگزار می‌شود که ریشه کنی هپاتیت از جمله اهداف برگزاری این کنگره به شمار می‌رود همچنین موضوع کبد چرب و راهکارهای پیشگیری و جدیدترین درمان های آن از دیگر مباحث مورد بحث و گفت‌وگو در همایش است. وی افزود: سازمان جهانی بهداشت(WHO) اهدافی برای کشورها در نظر گرفته که بر اساس آن تا سال ۲۰۳۰ باید ریشه کنی هپاتیت C انجام گیرد و بر همین اساس از سال ۲۰۱۶ دارویی برای درمان این بیماری در کشور ساخته شده و بیماران با مصرف روزانه یک قرص می توانند طی ۳ماه به طور کامل از این بیماری نجات یابند. دبیر علمی همایش روز جهانی هپاتیت ادامه داد: هپاتیت C در صورتی که درمان نشود می تواند سبب نارسایی کبد، نیاز به پیوند کبد و یا مرگ فرد شود بنابراین درمان آن بسیار حائز اهمیت است و خوشبختانه با تولید داروی داخلی در مدت سه ماه بیمار با هزینه یک تا سه میلیون تومان می تواند برای همیشه درمان شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره بیماری کبد چرب اظهار داشت: ۳۵ تا ۴۰ درصد افراد بالای ۴۰ سال در کشور مبتلا به کبد چرب هستند که رژیم غذایی نامناسب همچون استفاده زیاد از خانواده کربوهیدرات ها و استفاده از فست فودها، زیاد غذا خوردن و در کنار آن عدم تحرک می‌تواند سبب بروز این بیماری شود که بر اساس یافته ها مشخص شد، ۵۰ درصد این بیماری با رژیم غذایی مناسب و بهبود فعالیت بدنی قابل درمان است. انوشیروانی خاطرنشان کرد: کبد چرب به تنهایی شاید عوارض چندانی نداشته باشد ولی ۳۰ سال پس از ابتلا می‌تواند سبب نارسایی کبدی شود البته سکته‌های قلبی و مغزی از عوارض زود هنگام آن نیز به شمار می‌رود پس کبد چرب نوعی سندرم متابولیک محسوب می‌شود که با بیماری‌هایی همچون فشار خون بالا، دیابت و چاقی شکم در ارتباط است و همه این عوامل با رژیم غذایی مناسب و سبک زندگی درست و تحرک قابل پیشگیری به شمار می‌رود. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 07:16:41 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163097/ «سرکه سیب معجزه لاغر شدن»؛ واقعیت یا شایعه؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163107/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرآنلاین، حتما نام سرکه سیب به گوش شما هم خورده است. همان‌طور که از اسمش پیداست، این سرکه از تخمیر سیب به دست می‌آید و حاوی آنزیم و نوعی مواد معدنی است که در سرکه معمولی پیدا نمی‌شود. سرکه سیب خواص زیادی دارد که از جمله مهم‌ترینشان می‌توان به سلامت دهان و دندان کاهش قند خون اشاره کرد. براساس مطالعاتی که در این زمینه صورت گرفته است، ترکیبات سرکه سیب به از بین بردن باکتری ای. فکالیس، که یکی از مهم‌ترین عوامل عفونت‌های دهان و دندان است، کمک می‌کند. از طرفی این ماده می‌تواند به افزایش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون کمک کند. با این حال، مثل هر ماده غذایی دیگری، شایعاتی درمورد سرکه سیب هم وجود دارد که هنوز از نظر علمی اثبات نشده است. سرکه سیب سلامت قلب و عروق را تضمین می‌کند علی‌رغم خواصی که برای سرکه سیب ثابت شده، اثرات مثبت سرکه سیب برای سلامت قلب همچنان در دست بررسی است و حتی برخی منابع مطالعاتی آن را به کلی رد کرده‌اند. سرکه سیب، معجون لاغری است البته برای این مورد می‌توان تا حدودی دلیل علمی آورد. براساس آنچه که محققان در این زمینه ارائه داده‌اند، مصرف سرکه سیب با افزایش احساس سیر بودن و کاهش میل به غذا می‌تواند موجب شود که فرد غذای کمتری مصرف کند و در نتیجه با کاهش حجم کالری مصرفی، وزن کاهش می‌یابد. اما این که مصرف سرکه سیب به خودی خود موجب چربی سوزی شود، پایه و اساس علمی ندارد. خواص ضدسرطان سرکه سیب خواص ضدسرطان سرکه سیب تا کنون در سطح کوچکی ثابت شده و هنوز قابلیت بررسی دارد. پس نمی‌توان از نظر علمی ثابت شده دانست. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 08:30:52 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163107/ هرچه بخواهی در عطاری هست/ از فروش داروهای ممنوعه تا ماده مخدر http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163089/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، یکی از مشکلات پیش روی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای ساماندهی صنف عطاری‌ها، این است که صدور مجوز فعالیت این صنف خارج از حیطه وظایف وزارت بهداشت است. در حالی که محصولاتی در این مغازه‌ها عرضه می‌شود که می‌تواند سلامت مردم را به شدت تهدید کند. از همین رو، چالش ساماندهی عطاری‌ها همچنان پابرجاست، تا جایی که بعضاً گزارش‌هایی از دانشگاه‌های علوم پزشکی ارائه می‌شود که نشان از تخلف آشکار عطاری‌ها در عرضه محصولاتی دارد که سلامت مردم را تهدید می‌کند. فروش داروهای گیاهی در عطاری ممنوع است مهناز خانوی مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه عطاری‌ها تنها مجاز به عرضه گیاهان دارویی هستند، گفت: فروش داروهای گیاهی تنها در داروخانه مجاز بوده و عرضه آن در عطاری‌ها ممنوع است. وی با تاکید بر اینکه عطاری‌ها تنها اجازه فروش گیاهان دارویی بسته بندی و فله را دارند، افزود: اگر فراورده ای بسته بندی بوده و ادعای درمانی داشته باشد مجاز به عرضه در عطاری‌ها نیست. خانوی با عنوان این مطلب که فروش فراورده ای که شکل دارویی دارد در عطاری‌ها ممنوع است، گفت: تهیه این فرآورده‌ها تنها از طریق داروخانه ها مورد تأیید سازمان غذا و دارو است. عرضه مواد اعتیادآور برای درمان مشکلات مختلف یکی از خطرناک‌ترین اقداماتی است که در برخی عطاری‌ها رخ می‌دهد و اثرات جبران ناپذیری بر سلامت جسمی و روحی خانواده‌ها دارد لذا آشنایی با شکل ظاهری و حقه‌هایی که ممکن است بر سر راه باشد از بروز خطرات و عوارض جبران ناپذیر جلوگیری می‌کند. ماده اعتیادآور ناس اخیراً، ماده اعتیادآور «ناس» یا «نسوار» در بعضی عطاری‌ها، بیشتر به چشم می‌خورد. این ماده اعتیادآور، سبز رنگ بوده طعم و بوی بد، تهوع آور و تندی دارد و از برگ خشک شده گیاهی به نام «تملول» که حاوی نوعی فنل است، به دست می‌آید. نگه داشتن ناس در دهان که ترکیبی از تنباکو و آهک است، تنها به مدت چند دقیقه باعث سرخوشی مصرف کننده می‌شود. از قدیم الایام مخلوط پودر تنباکو و آهک در کشورهای همسایه شرقی به عنوان یک ماده سرخوشی آور مورد استفاده قرار می گرفته است. عمده اثر روانی و سرخوشی‌آور ناس از میزان بالای نیکوتین موجود در تنباکوی آن ناشی می‌شود که زیان آورترین ماده موجود در آن است که خود به تنهایی سرطان زاست و یک آلکالوئید سمی است که مصرف یک دهم گرم آن کشنده است و از طریق مخاط دهان جذب و وارد خون می‌شود. وابستگی روحی و روانی در ناس و حشیش خیلی بالاتر از وابستگی جسمی بوده و شبیه به وابستگی به سیگار است. جذب نیکوتین موجود در ناس و تنباکوهای جویدنی ۴-۳ برابر سیگار است و به همین ترتیب اعتیاد به آن سنگین‌تر بوده و رهایی و ترک آن دشوارتر است. سرگیجه، سردرد، تهوع، از دست دادن تعادل حرکتی و رفتاری، ایجاد حرکات غیرطبیعی در چشم، دندان‌قروچه، اختلال در خواب، وابستگی روحی روانی، لرزش، تغییرات فشارخون و ضربان قلب تنها بخشی از عوارض کوتاه‌مدت این ماده‌ی مخدر است. افراد سودجو ودست اندرکاران تهیه و توزیع ناس برای گسترش مصرف آن اسانس‌های خوشبو کننده و مواد شیرین کننده مصنوعی مانند سدیم ساخارین را به پودر اولیه اضافه کرده و مخلوط حاصل را در کیسه‌های کوچک شبیه چای کیسه‌ای قرار می‌دهند و تعدادی از این کیسه‌های کوچک در یک بسته بندی شکیل قرار داده و با نام‌های مختلف وارد بازارمی کنند و بیشتر افراد به عنوان خوشبو کننده دهان خریداری کرده و استفاده می‌کنند. در بازرسی‌های اخیر بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از عطاری‌های تحت پوشش دانشگاه، در تعدادی از عطاری‌ها این ماده مشاهده شد که بازرسان با دقت و هوشیاری جمع آوری کرده اند و پرونده تخلفات از سوی مراجع قضائی در حال بررسی است. کشف کالای قاچاق و مخدر در همین حال، بازرسان واحد نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خرداد ۹۸، ۲۲ بازرسی از عطاری‌ها انجام دادند که بازرسی از ۱۵ عطاری منجر به کشف ۱۲۶ قلم کالای قاچاق یا غیر مجاز شد. ۶۵ قلم کالای قاچاق و ۲۶ قلم کالای مخدر در صدر کشفیات قرار داشت که پرونده‌های تخلف جهت بررسی بیشتر به مراجع قضائی ارسال شده است. واحد نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خرداد ۹۸، پنج شکایت دریافتی از عطاری‌ها داشته که هر پنج شکایت مورد بازرسی و بررسی قرار گرفت. فرآورده‌های غیر مجاز بر اساس اعلام دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت در مورد ایجاد عارضه منجر به مرگ فرآورده body tech apple fat fast و همچنین ایجاد عارضه پس از مصرف فرآورده کپسول چاقی فرشته و فروش غیرقانونی آن در عطاری‌ها، مهناز خانوی مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، در نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کرد که این فرآورده‌ها تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای تولید، توزیع، واردات و فروش در سطح عرضه را از این اداره کل دریافت نکرده‌اند. تخلفات در عطاری‌ها آشکار است آنچه مسلم است، اینکه بروز تخلف در برخی از عطاری‌ها بر کسی پوشیده نیست، اما نکته‌ای که وجود دارد، این است که به رغم این همه برخورد قانونی با تخلفاتی که در عطاری‌ها صورت می‌گیرد، چرا همچنان به راحتی مشغول عرصه محصولاتی هستند که اولاً در حیطه وظایف آنها نیست و دوم اینکه، بعضاً محصولاتی عرضه می‌شود که خاصیت اعتیادآور داشته و در واقع، نوعی ماده مخدر تلقی می‌شود. شاید اگر وزارت بهداشت می‌توانست خیلی جدی و با قدرت در عرصه نظارت بر عملکرد عطاری‌ها ورود کند، حجم زیادی از این تخلفات کم می‌شد و در نتیجه، سلامت مردم تهدید نمی‌شد. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 06:32:44 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163089/ کم خوابی در دهه ۵۰ و ۶۰ زندگی با افزایش ریسک آلزایمر همراه است http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163068/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، مطالعه محققان نشان می دهد افراد دارای خواب بی کیفیت در دهه ۵۰ تا ۶۰ سال زندگی شان در معرض ریسک بالاتر ابتلا به آلزایمر در سنین بالاتر قرار دارند چراکه مغزشان دارای چین های پروتئینی بیشتری است. محققان در این مطالعه دریافتند افرادی که در دهه ۴۰ و ۵۰ زندگی شان کاهش در میزان کیفیت خواب شان را گزارش کرده بودند دارای پروتئین بتاآمیلوئید بیشتری در مغزشان در سنین بالاتر بودند. همچنین افرادی که در دهه ۵۰ و ۶۰ سال عمرشان با کاهش کیفیت خواب روبرو بودند دارای پروتئین تائو بیشتری در مغزشان بودند. هم توده های تائو و هم بتاآمیلوئید با ریسک بالاتر ابتلا به زوال عقل مرتبط هستند. مغز ۹۵ شرکت کننده این مطالعه از طریق روش PET که تنها تکنیک قادر به تشخیص توده های تائو و بتاآمیلوئید در مغز است، اسکن شد. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 03:55:42 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163068/ تفاوت بین مرطوب‌کننده و لوسیون چیست؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163131/ به گزارش ستاره ها به نقل از برترین‌ها: بسیاری از افراد بر این باورند که لوسیون و مرطوب‌کننده یکسان بوده و تفاوتی با یکدیگر ندارند! به طور کلی می‌توان گفت این دو محصول آرایشی و بهداشتی در برخی موارد یکسان هستند. این دو محصول به صورت یک کرم (creams) که افراد بر روی چهره یا بدن خود استفاده می‌کنند و از این طریق از خشکی یا حساسیت پوست پیشگیری کرده و یا آن را درمان می‌کنند. اما خوب است بدانید مرطوب‌کننده و لوسیون دو محصول کاملا متفاوت هستند و معمولا برای شرایط مختلف و مشکلات پوستی مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. پس لازم است تفاوت بین مرطوب‌کننده و لوسیون‌ها را بدانید و سپس به شکل صحیح و درست ازاین محصولات استفاده نمایید. لوسیون چیست؟ لوسیون یک فرم از کرم هاست که بر روی پوست مورد استفاده قرار میگیرد تا برخی از عوامل و مشکلات پوستی را از بین برده و یا اینکه تاثیرات خوبی را بر روی پوست ایجاد نماید. لوسیون‌ها معمولا برای جلوگیری از آکنه و جوش، محافظت از پوست در برابر آفتاب و یا برای دریافت انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین E در برخی از دارو‌های موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از لوسیون‌های موجود در بازار از نظر کاربرد و ویژگی دقیقا در مقابل مرطوب‌کننده‌ها قرار دارند. معمولا لوسیون‌ها یک بافت نرم و هیدارته برای پوست ایجاد می‌کنند، عطر کمتری دارند و برای درمان موقت بسیاری از مشکلات پوستی ساده مورد استفاده قرار می‌گیرند. چه موقع می‌توان از لوسیون استفاده کرد؟ اگردست‌هایتان بعد از شستن ظرف یا گردگیری خانه حساس و خشک می‌شود و گاهی اوقات می‌خارد، لوسیون‌های دست به کمک شما می‌آید. بد نیست شیشه‌ای از لوسیون مورد علاقه‌تان را در آشپزخانه نگه دارید و بلافاصله بعد از اتمام کار‌های منزل سراغ آن بروید و تمام دستتان را به آن آغشته کنید. لوسیون‌های حمام بدن باعث مرطوب کردن سطح پوست می‌شود و از خشک شدن پوستتان جلوگیری می‌کند؛ در حالی که لوسیون‌های معمولی بدن به پوستتان حس طراوت و جوانی می‌بخشد. فواید لوسیون رطوبت رسانی به پوست: افرادی که در مناطق خشک زندگی می‌کنند و پوستی حساس و خشک دارند، اغلب از لوسیون‌های بدن استفاده می‌کنند. پوستی که به‌خاطر خشکی، سرما و گرمای بیش از حد حساس و تحریک شده است احتیاج به مراقبت ویژه‌ای دارد. رفع خشکی پوست: حتی اگر پوست شما از نوع معمولی یا چرب باشد، بازهم ممکن است بخش‌های خشکی از بدن‌تان مانند اطراف آرنج و زانو‌ها شما را ناراحت کند. رفع پینه: اگر شما از آن دسته افرادی هستید که پوست کف پاهایتان به دلیل خشکی زیاد ترک می‌خورد، استفاده از لوسیون بدن می‌تواند به شما کمک بسیاری کند. لوسیون‌های بدن در جدا کردن سلول‌های مرده کف پا نقش به‌سزایی دارد. حس خوب: بوی‌خوش استفاده از لوسیون‌های بدن حس خوبی را به افراد منتقل می‌کند. در ضمن رایحه و بوی خوش آن فراموش نشدنی است. حفظ آرامش: حتی اگر پوست شما در بهترین حالت سلامتی و شادابی باشد و به هیچ‌گونه مرطوب‌کننده‌ای احتیاج نداشته باشد، استفاده از لوسیون بدن به پوست‌تان آرامش می‌دهد. شفافیت پوست: استفاده از انواع لوسیون‌های بدن به پوست شما درخشندگی خاصی می‌بخشد. بسیاری از لوسیون‌ها حاوی ترکیبات سفید کننده هستند که باعث روشن شدن پوست می‌شود. هم‌چنین برخی از این لوسیون‌ها دارای دانه‌های کوچک پاک‌کننده‌ای هستند که به‌عنوان اسکراب عمل می‌کنند و سلول‌های مرده را از سطح پوست جدا می‌کنند. مرطوب‌کننده چیست؟ مرطوب‌کننده‌ها کرم‌هایی هستند که به طور خاص برای انتقال ویتامین‌ها و روغن‌های ضروری به پوست صورت یا بدن فرد طراحی و تولید شده اند. این محصولات به طور دقیق ویتامین و روغن را به پوست منتقل می‌کنند! مرطوب‌کننده‌ها معمولا به صورت نسخه‌ای برای درمان خشکی شدید پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد و محصولات و برند‌های عمومی برای ایجاد رطوبت در پوست و مراقبت از پوست در برابر خشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. تفاوت لوسیون و مرطوب‌کننده اختلاف آشکار بین لوسیون و مرطوب‌کننده این است که لوسیون حاوی روغن هاییست که به عنوان روان کننده مورد استفاده قرار گرفته تا از ایجاد اصطکاک روی پوست جلوگیری کنند در حالیکه مرطوب‌کننده برای احیای رطوبت در زیر پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. مرطوب‌کننده‌ها به شکل قابل توجهی سبک‌تر از لوسیون‌ها هستند و به سادگی جذب پوست می‌شوند، اما لوسیون‌ها مانع از ایجاد رطوبت در پوست می‌شوند! در انتخاب لوسیون یا مرطوب‌کننده باید در نظر بگیرید که چه تاثیراتی را برای پوست شما دارند و متناسب با نیاز خود یکی از محصولات را انتخاب نمایید. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 11:39:17 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163131/ مصرف زیاد نمک موجب نفخ می شود http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163124/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر؛ محققان با بررسی مجدد مطالعه دو دهه اخیر موسوم به DASH-Sodium، دریافتند مصرف میزان زیاد سدیم موجب افزایش نفخ در بین شرکت کنندگان شده بود. محققان همچنین دریافتند رژیم غذایی DASH با میزان فیبر زیاد در مقایسه با رژیم غذایی کنترل کم فیبر، موجب افزایش نفخ شد. «نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج ما نشان می دهد می توان میزان نفخ را بدون کاهش میزان مصرف فیبر سالم، و از طریق کاهش مصرف سدیم، کاهش داد.» به گفته محققان، این اولین مطالعه است که به بررسی سدیم به عنوان یک عامل نفاخ در رژیم غذایی پرداخته است. گفتنی است رژیم غذایی DASH یک رژیم غذایی پرفیبر است که دارای میزان نسبتاً کم چربی و میزان بالا میوه، مغزیجات آجیلی و سبزیجات است. محققان دریافتند رژیم غذایی DASH پرفیبر احتمال نفخ را تا ۴۱ درصد افزایش می دهد. ]]> سبک زندگی Mon, 15 Jul 2019 10:35:15 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/163124/