پایگاه خبری ستاره ها 24 ارديبهشت 1398 ساعت 14:05 http://www.setarehnews.ir/fa/doc/gallery/159117/3/ -------------------------------------------------- عنوان : کارگاه پخت زولبیا و بامیه -------------------------------------------------- زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. متن : به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری ایرنا: زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود و در اغلب سفره های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.